Toimitusehdot

Toimitus- ja maksutavat

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti


Voit tilata tuotteet lisäämällä ne ostokoriin. 

Tilaus maksetaan verkkokaupan kassalla, valittavana ennakkolasku, lasku yritykselle 14 vrk tai Klarna Payments, jolloin voit valita maksatko heti verkkopankissa, luottokortilla tai laskulla/osamaksulla

Voit maksaa myymälästä noudettavan tilauksen myös myymälän kassalle. 

Voit jättää ostokorin kautta myös tarjouspyynnön, valitse tällöin maksutapa: Tarjouspyynto, ei maksua

Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. (pois lukien painatetut tuotteet)

Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 2  arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. 

Toimittajilta tulevien tuotteiden toimitusaika on 2-10 arkipäivää. 

Outlet tuotteita ei ole saatavilla lisää. Myymme tuotteita myös suoraan myymälästä, toisinaan saldoissa voi olla virhe, mikäli tuote on ostettu myymälästä, ja päivitys ei ole ehtinyt verkkokaupan saldoihin. Asiakkaalle ilmoitetaan, mikäli tuotetta ei saatavilla enää. Sitä ei korvata automaattisesti vastaavalla.

Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee hänen ilmoittaa asiasta viipymättä verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse myynti@ammattivaruste.com tai puhelimitse 041 318 6969 (ma-to 9-17, pe 9-15) 

Ammattivaruste Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Ammattivaruste Oy:n -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot


1. Toimitusaika

 • Myymälä-varastotuotteiden toimitusaika on 0-2 työpäivää. 
 • Toimittajilta tulevissa tuotteissa pääosin 4-7 työpäivää. Ilmoitamme, jos on pidempi kuin 7 päivää.
 • Voimme toimittaa tilauksen toimituksen nopeuttamiseksi myös suoraan toimittajaltamme. 
 • Painatus suuremmissa määrissä pidentää toimitusaikaa 2-4 pv

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin heti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Tuotteiden toimitusaika toimittajilta kestää tavallisesti vain 2-5 arkipäivää. Joissain tuotteissa voi mennä kauemmin. Vahvistamme toimitusajan. Voit myös tiedustella toimitusaikaa  ja saatavauutta myös ennen tilaamista.

2. Toimitustavat


 • Nouto myymälästä, hinta 0,00 € (ma-to 9-17, pe 9-15)
 • Postnord noutopistepaketti7,50 €  (noutopistehaku)
 • Postipaketti (noutopisteeseen tai automaattiin) 8,90 € (Voit asettaa Oma posti sovelluksessa oman noutopisteen)
 • Perille toimitus 18,00 € 
 • Sopimusasiakkaan toimitus perille alk. 0 € 

  (laskutetaan laskulla asiakaskohtaisesti sovitun mukaisesti)

Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, mm. lähetyksen/lähetyksien poikkeavien painojen tai kokojen vuoksi

3. Maksutavat


 • Ennakkolasku (toimitetaan tilauksen jälkeen pdf laskuna sähköpostiin. Laskuttaja Ropo laskutuspalvelu) Lasku lähetetään manuaalisesti erillisenä viestinä tilauksen jälkeen (arkipäivisin)
 • Klarna PaymentsMaksa heti, maksa myöhemmin tai pilko maksut) 
 • Maksu myymälään noudettaessa tilaus myymälästä. Pankkikorttimaksu/käteinen
 • Lasku - 14 vrk maksuajalla (Vain yrityksille) Myös verkkolaskutusmahdollisuus. Ilmoita tällöin verkkolaskutusosoite erikseen. 
 • EI MAKSUA - Maksutapa on tarkoitettu vain tarjouspyyntöjen lähettämistä varten

Maksutapana Klarna

Klarnan maksutavoista voit lukea lisää TÄÄLLÄ. Mikäli tilauksesi on ostettu Klarnan maksutavoilla ja sinulla on kysyttävää laskusta, ota yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun,  Voit asioida myös luomalla oman tilin Klarnan palveluun TÄÄLLÄ tai puhelinsovelluksen kautta. jonka voit ladata puhelimeen Google Play tai App Storesta.  Asiakaspalvelu auttaa sinua laskuun liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun tiedot ja usein kysytyt kysytyt kysymykset löydät myös TÄÄLTÄ 

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on 30 päivän vaihto-ja palautusoikeus. Ota yhteyttä ensin asiakaspalveluun myynti@ammattivaruste.com tai p.041 318 6969. Kerromme ohjeet palautusta varten. Mikäli ostoksesi on maksettu Klarnan maksutapaa käyttäen, ilmoita palautuksesta myös Klarnalle, niin he laittavat maksun tauolle odottamaan tarvittavia toimenpiteitä. 

Asiakaspalautukset tapahtuvat asiakkaan omalla kustannuksella. (poislukien pakkausvirheet ja reklamaatiot) Palautuksen voi toimittaa edullisimmalla tavalla, postipakettina. Voimme tarvittaessa lähettää valmiin pakettiosoitekortin, jonka hinta, 8,90 €) se vähennetään palautettavasta summasta,

 Huom! Yksilöidyillä painotuotteilla ei ole vaihto/palautusoikeutta.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: myynti@ammattivaruste.com tai soittamaan 041 318 6969 (ma-to klo 9-17, pe 9-15)

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen myynti@ammattivaruste.com tai soittamaan 041 318 6969. Pyrimme aina ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Ammattivaruste pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaalle ensitilassa.

Yhteystiedot

Suomen Ammattivaruste Oy (3091941-3)

Suuri Savontie 1, 57510 Savonlinna
puh. 041 318 6969, myynti@ammattivaruste.com