Toimitusehdot

Toimitus- ja maksutavat

Suostumus henkilötietojesi käsittelyyn

Tekemällä tilauksen hyväksyt henkilötietojesi käyttämisen. Katso tietosuojaseloste tästä

Toimitusehdot lyhyesti:


 • Voit tilata tuotteet lisäämällä ne ostokoriin. Tilaus maksetaan noudettaessa myymälästä, ennakkolaskulla (pdf lasku) tai yrityksille 14 vrk lasku mahdollisuus (Ropo laskutuspalvelun kautta sähköposti tai verkkolaskutus). Klarnan payments laskutavoivoilla tai olemassa oleville sopimusasiakkaille omien maksu- ja toimitusehtojensa mukaisesti.
 • Voit jättää ostokorin kautta myös tarjouspyynnön, valitse tällöin maksutapa: Ei maksua - Tarjouspyyntö
 • Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. (pois lukien painatetut tuotteet)
 • Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 1 - 2  arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä. (poislukien outlet tuotteet, joita on vain rajattu määrä)  Toimittajilta tulevien tuotteiden toimitusaika on 2-7 arkipäivää. 
 • Outlet tuotteita ei ole saatavilla lisää. Myymme tuotteita myös suoraan myymälästä, toisinaan saldoissa voi olla virhe, mikäli tuote on ostettu myymälästä, ja päivitys ei ole ehtinyt verkkokaupan saldoihin. Asiakkaalle ilmoitetaan, mikäli tuotetta ei saatavilla enää. Sitä ei korvata automaattisesti vastaavalla.. 
 • Mikäli asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tai tuote on viallinen, tulee hänen ilmoittaa asiasta viipymättä verkkokaupan asiakaspalveluun joko sähköpostitse myynti@ammattivaruste.com tai puhelimitse 041 318 6969 (ma-pe 9-17) 
 • Ammattivaruste Oy ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy yrityksen vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Ammattivaruste Oy:n -verkkokaupan toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Tarkemmat toimitusehdot

1. Toimitusaika

 • Myymälävarastotuotteidemme toimitusaika on 0-2 työpäivää. 
 • Toimittajilta tulevissa tuotteissa pääosin 4-7 työpäivää. Ilmoitamme, jos on pidempi kuin 7 päivää.
 • Osa lähetyksistä voi lähteä suoraan toimittajalta, Toimitusaika ilmoitetaan erikseen,
 • Merkkaus suuremmissa määrissä pidentää toimitusaikaa 2-7 pv

Pyrimme aina mahdollisimman pikaiseen toimitukseen. Olemme asiakkaisiin heti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään. Tuotteiden toimitusaika toimittajilta kestää tavallisesti vain 2-5 arkipäivää. Joissain tuotteissa voi mennä kauemmin. Vahvistamme toimitusajan. Voit myös tiedustella toimitusaikaa  ja saatavauutta myös ennen tilaamista.

2. Toimitustavat

 • Nouto myymälästä, hinta 0,00 € (ma-pe klo 9-17)
 • Nouto lähimmästä postin noutopisteestä tai pakettiautomaatista, hinta 8,90 €
 • Toimitus perille, hinta 20,00 € Posti tuo paketin asiakkaan kotiovelle. Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.
 • Sopimusasiakkaan toimitus perille alk. 0 € (laskutetaan laskulla asiakaskohtaisesti sovitun mukaisesti)
 • Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin, mm. lähetyksen/lähetyksien poikkeavien painojen tai kokojen vuoksi

3. Maksutavat


 • Ennakkolasku (toimitetaan tilauksen jälkeen pdf laskuna sähköpostiin. Laskuttaja Ropo laskutuspalvelu) Lasku lähetetään erillisenä (arkipäivisin)
 • Klarna Payments (Maksa heti, maksa myöhemmin tai pilko maksut) vain kuluttajille
 • Maksu myymälään noudettaessa tilausta. Pankkikorttimaksut
 • Lasku - 14 vrk maksuajalla (Vain yrityksille) Myös verkkolaskutusmahdollisuus. Ilmoita tällöin verkkolaskutusosoite erikseen. 
 • EI MAKSUA - Maksutapa on tarkoitettu vain tarjouspyyntöjen lähettämistä varten

Maksutapana Klarna

Klarnan maksutavoista voit lukea lisää TÄÄLLÄ. Mikäli tilauksesi on ostettu Klarnan maksutavoilla ja sinulla on kysyttävää laskusta, ota yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun,  Voit asioida myös luomalla oman tilin Klarnan palveluun TÄÄLLÄ tai puhelinsovelluksen kautta. jonka voit ladata puhelimeen Google Play tai App Storesta.  Asiakaspalvelu auttaa sinua laskuun liittyvissä asioissa. Asiakaspalvelun tiedot ja usein kysytyt kysytyt kysymykset löydät myös TÄÄLTÄ 

4. Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on 30 päivän vaihto-ja palautusoikeus. Ota yhteyttä ensin asiakaspalveluun myynti@ammattivaruste.com tai 041 318 6969. Kerromme ohjeet palautusta varten. Mikäli ostoksesi on maksettu Klarnan maksutapaa käyttäen, ilmoita palautuksesta myös Klarnalle, niin he laittavat maksun tauolle odottamaan tarvittavia toimenpiteitä. 

Asiakaspalautukset tapahtuvat asiakkaan omalla kustannuksella. (poislukien pakkausvirheet) Palautuksen voi toimittaa edullisimmalla tavalla, postipakettina. Voimme tarvittaessa lähettää valmiin pakettiosoitekortin, jonka hinta, 8,90 €) vähennetään palautettavasta summasta,

 Huom! Yksilöidyillä painotuotteilla ei ole vaihto/palautusoikeutta.

5. Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: myynti@ammattivaruste.com tai soittamaan 041 318 6969 (ma-to klo 9-17, pe 9-15)

6. Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen myynti@ammattivaruste.com tai soittamaan 041 318 6969. Pyrimme aina ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös Ammattivaruste pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja palauttaa rahat asiakkaalle ensitilassa.

Yhteystiedot

Suomen Ammattivaruste Oy (3091941-3)

Suuri Savontie 1, 57510 Savonlinna
puh. 041 318 6969, myynti@ammattivaruste.com