Palvelut

Vaatteet ja varusteet päästä varpaisiin

Mistä aloitamme?

Haluamme että työvaatehankinta prosessi olisi asiakkaalle mahdollisimman helppo ja vaivaton alusta alkaen. Palvelumallimme ensiaskel on kartoittaa yrityksen tarpeet, tarjota sopivat tuotteet ja tulla esittelemään ne tarvittaessa vaikka paikan päälle.  Ennen ostopäätöstä on tärkeää, että tuotetta pääsisi fyysisesti kokeilemaan, joten toimitamme tarvittaessa mallit. Yhdessä luomme sopivan malliston hintoineen, käymme läpi merkkaukset, koot ja niiden asemoinnit.

Miten jatkossa?

Malliston ja hinnoittelun ollessa viimeisen päälle hiottu. Pyrimme pitämään malliston tuotteita varastossa/myymälässä, merkkausmateriaaleja valmiina, jotta työntekijän hakiessa tuotteen, saa hän sen heti mukaan valmiiksi merkattuna. Mikäli asiakas ei ole paikallinen, tilauskanavia on useita, yleisin niistä on yksilöity verkkokauppa, ExtraNET. Extranet on palvelu, jossa sisään kirjautuessa näkyy vain yhdessä yrityksellenne luotu mallisto sopimushintoineen ja lisäpalveluineen. kana on käytettävissä 24/7. Kauppaa päivitetään tarpeiden mukaan helposti ja nopeallakin aikataululla. Tilaukset voi jättää myös sähköpostitse, viestillä tai soittaen.

Helppoa, vaivatonta, joustavaa!

Merkkaukset paikan päällä

Teemme merkkaukset itse paikan päällä myymälässä. (siirtokuvapainatus)  Saat merkatut tuotteet pääsääntöisesti heti mukaan. Kauttamme saa myös brodeeraukset!

Ohjeet

Painatusaineistot tulee olla vektorimuodossa. (ai, eps, pdf) Tarvittaessa vektoroimme logon maksua vastaan. Voimme myös suunnitella tekstin tai logon puolestanne, jos sitä ei ole valmiina. 

Aineistot voi toimittaa: myynti@ammattivaruste.com

Lisätietoja p. 041 318 6969

Seuroille oma verkkokauppa

Urheilu- ja harrasteseuroille meillä on tarjota myös oma yksilöity verkkokauppa omalla valikoimalla. Verkkokauppa voi olla avoin tai salasana takana.  Tämä hankintakanava helpottaa vaatteiden ja varusteiden hankintaprosessia, kun se käytettävissäkin 24/7

Yksilöidyt verkkokaupat on asiakkaille maksuttomia palveluita helpottamaan seuran, yhdistyksen tai vaikka harrasteporukan hankintaprosessia. 

Voit tutustua seura - demokauppaan TÄÄLLÄ

Ota yhteyttä ja katsotaan millaisen ratkaisun voimme teille tarjota

myynti@ammattivaruste com, p. 041 318 6969 /Nina