Palveleva työvaate- ja varustemyymälä Savonlinnassa


Ammattivaruste on vuonna 2019  perustettu työvaatteiden erikoismyymälä Savonlinnassa. Palvelemme niin yritys-, kuin kuluttaja-asiakkaita myymälässä sekä verkkokaupassa valtakunnallisesti.

Edustamiamme tuotemerkkejä ovat mm. Leijona Workwear,  Fristads, Cobalt Gear, Blåkläder, Fristads, Portwest, L.Brador, Helly Hansen, Jalas, Tegera, Suojakäsine, Craft ja Clique

Meillä on paikan päällä myös painatusmahdollisuus! 

Sijainti

Myymälämme sijaitsee Savonlinnan Laitaatsillassa entisen Lähi-ABC:n alakerrassa. Meille on helppo tulla, vaikka suuremmallakin kalustolla. 

Kulku myymälään alapihalta. Uusi sisäänkäynti myymälään katoksesta rakennuksen vasemmalta laidalta. Yläkerrasta ei toistaiseksi kulkua alakertaan (Remontin valmistuttua alkuvuodesta 2023 myös yläkerrasta pääsee hissillä myymälään). 

Olemme avoinna arkisin ma-to klo 9.00-17.00 ja pe klo 9.00-15.00

Tervetuloa!


AJANKOHTASTA


Myymälässämme on menossa laajennusremontti, jossa olemme loppusuoralla, muutamat tuotteet etsivät vielä paikkaansa.  Saimme noin 70m2 lisää tilaa ja oman sisäänkäynnin suoraan ulkoa.

Olemme myös Helly Hanse Workwear:n uusi edustaja Savonlinnassa.

Yläkerrassa on meneillään remontti ABC:n lopetettua toiminnan lokakuun alussa. 

Tilalle avataan alkuvuodesta 2023 S-Market ja Siiskosen kahvila. Apteekki jatkaa normaalisti toimintaa myös remontin ajan