JALAS ® 1898 Winter King Talviturvasaapas S3

Talvivuori

Jalas 1898 Winter King -turvajalkineet ovat lämminvuorelliset talvisaappaat, joissa on normaalia turvajalkinetta leveämpi lesti ja lämmin vuorillinen varsi. Kengät on valmistettu polyuretaanipintaisesta nahasta ja sen saumat on vahvistettu erittäin kestävällä Kevlar-langalla. Talviolosuhteisiin suunnitellut turvakengät suojaavat tehokkaasti jalkaan kohdistuvilta iskuilta ja liukastumiselta. 

Winter King -jalkineet kestävät lyhytaikaisesti jopa 427 asteen ja pitkäaikaisesti 204 asteen kuumuuden. Ne kestävät vahingoittumatta esimerkiksi hitsauskipinät ja hiontaroiskeet. Talvijalkineiden kylmyyden eristävyys on huippuluokkaa, ja lämmin biokeraaminen turkisvuori pitää jalat lämpöisinä kovillakin pakkasilla. 

Turvajalkineiden suojausominaisuudet vastaavat EN ISO 20345:2011 suojaluokan S3 vaatimustasoa. Alumiinivarvassuoja suojaa varpaita putoavilta esineiltä ja puristuksilta, sekä PTC-naulaanastumissuoja ehkäisee terävien esineiden tunkeutumisen pohjan läpi. Polyuretaanipintainen nahkapäällinen hylkii vettä, ja sen antibakteerinen kuitu estää hajujen muodostumista. Jalkineiden antistaattinen pohjarakenne purkaa turvallisesti kehoon kerääntyneen staattiseen sähkön. 

Suojaominaisuudet: 

• Antistaattinen ja ESD 

• Alumiininen varvassuoja, iskunkestävyys 200 J, puristusvoiman kestävyys 15 000 N 

• Naulaanastumissuoja plasmakäsiteltyä komposiittia 

• Pinnan lämmönkesto jopa 427 °C 

• Öljyjä kestävä, pitävä ulkopohja 

• Vettähylkivä pintamateriaali Poron XRD -kaksoisiskunvaimennus sekä kestävä, kuvioitu pohja takaavat erinomaisen iskunvaimennuksen ja pidon erilaisissa olosuhteissa.

Koot: 35-50

Valitse variaatio:

220,00 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua Veroton hinta 177,42 €