Fristads Riipputaskuhousut 2900 GWM Stretch, Sininen/Musta

UUTUUS!

Tuotenumero: 301018-F544

Rakentajan Unelmahousut: Joustavat, Kevyet ja Kestävät 

Etsitkö housuja, jotka kestävät kovaa käyttöä, tarjoavat täydellisen liikkumisvapauden ja ovat samalla ympäristöystävällisiä? Nyt ne ovat täällä – rakentajan housut neljään suuntaan joustavilla stretch-paneeleilla. Lisäksi ne istuvat hyvin ja näyttävät hyvältä, muidenkin mielestä!

Ominaisuudet, jotka tekevät näistä housuista täydelliset:

Joustavat stretch-paneelit. Neljään suuntaan joustavat stretch-paneelit takaavat, että voit liikkua vapaasti ja mukavasti, tehtävästä toiseen siirtyessäsi. Kiipeät tai kyykistelet, housut joustaa mukanasi.

Kestävä ja kevyt materiaali: Valmistettu kevyestä, mutta kestävästä materiaalista, jossa on mekaaninen jousto, nämä housut kestävät vaativassakin käytössä pidempään.

Ympäristöystävällinen valinta: Valmistettu ympäristöystävällisestä materiaalista, jossa osa polyesteristä on kierrätettyä. Tämä tekee housuista paitsi kestäviä, myös eettisesti kestävän valinnan  

Monipuoliset taskut: Varustettu useilla taskuilla, mukaan lukien riipputaskut, sivutaskut, takataskut ja taittomittatasku. Näissä housuissa on tilaa kaikelle tarvittavalle työvälineillesi ja -tarvikkeillesi

Mukavuutta ja toiminnallisuuttaKaksoisvahvistettu haarasauma, vasaralenkki, polvisuojataskut CORDURA-vahvistuksella®, säädettävät lahkeenpituudet ja paljon muuta - Nämä housut ovat suunniteltu tarjoamaan kaikki tarvittavat toiminnot mitä tarvitset rakentajan työssä.

Ei enää tarvitse valita mukavuuden ja kestävyyden välillä – nämä housut tarjoavat molemmat!

Väri: Laivastosininen/Mustat stretch osiot (F544) 

Materiaali: Päämateriaali 65% kierrätetty polyesteri, 35% puuvilla, mekaanisesti joustava tvilli. Stretch 92% kierrätetty polyesteri, 8% elastaani. Muu kangas 100% kierrätetty polyesteri. Paino: Päämateriaali 245 g/m². Venytys 220 g/m². Muu kangas 230 g/m². 

Koot: C44-C64, D84-D120

___________________

Onko lahkeet aina liian pitkät, ja polvisuojat ei satu kohdilleen?

Kokeile D-mitoitusta, lyhyemmällä lahkeella (jos olet alle 175 cm on D mitoitus todennäköisesti sopivampi vaihtoehto)  Kokovastaavuudet alla auttavat koon valinnassa. 

Suuntaa antava muuntotaulukko: (tarkemmat mitat kokotaulukossa)

  • C48 - D96
  • C50 - D100
  • C52 - D104
  • C54 - D108
  • C56 - D112
  • C58 - D116


  Osallistumalla Instagram-arvontaamme voit voittaa nämä riipputaskulliset työhousut itsellesi tai ystävällesi!

  Valitse variaatio:

  79,36 € 127,10 €
  Ei sisällä toimitusmaksua

  Tekninen

  Osittain kierrätetty materiaali / Mekaaninen jousto / Suuret 4-suuntaan joustavat paneelit takana ja haarassa / 2 riipputaskua, täysin vuorattu vahvalla materiaalilla – toisessa riipputaskussa 2 taskua, joista toisessa vetoketju, toisessa riipputaskussa 3 pienempää taskua ja työkalulenkit / 2 sivutaskua / 2 takataskua vahvasta materiaalista / Edessä lisälenkit henkilökortille tai avaimille / Kaksoisvahvistettu haarasauma / Vasaralenkki / Vahvasta materiaalista valmistetussa taittomittataskussa kynätasku sekä piilotettu puukkonappi ja -lenkki / Vahvasta materiaalista valmistetussa suuressa reisitaskussa vetoketjutasku, käytettävissä myös taittomitalle / CORDURA® -vahvistetut yläpuolelta ulospäin aukeavat polvisuojataskut / Korkeuden säätö polvisuojille polvisuojataskuissa / Vahvistetut lahkeensuut / Lahkeenpituus säädettävissä 5 cm:n saumanvaralla / Heijastavat yksityiskohdat polvitaipeissa / Hyväksytty standardin EN 14404 mukaan yhdessä polvisuojien 124292 kanssa / ÖKO-TEX® -sertifioitu