Fristads High-Vis Green Stretch työtakki lk 3 4647 GSTP

Ympäristövalinta

Tuotenumero: 134246-196

Tutustu uuteen vastuulliseen stretch-huomiotakkiin, joka on suunniteltu tinkimättä suorituskyvystä ja ympäristövastuusta. Työtakkiin on käytetty innovatiivisia biopohjaisia ja kierrätettyjä materiaaleja, jotka vähentävät ympäristövaikutuksia ja edistävät kestävää kehitystä.

Tämän huomiotakin täysin joustava materiaali tarjoaa vertaansa vailla olevan liikkumisen vapauden ja työskentelymukavuuden kaikissa tilanteissa. Lisäksi takkiin on älykkäästi sijoitetut vahvikkeet, jotka suojaavat kulutukselle alttiita alueita ja varmistavat kestävyyden pitkäaikaisessa käytössä.

Unisex-mallin ansiosta työtakki sopii kaikille ja laaja kokovalikoima varmistaa täydellisen istuvuuden jokaiselle käyttäjälle. 

Työtakissa on EPD (Environmental Product Declaration) ympäristöselosteet.

Ole osa kestävän muodin vallankumousta ja valitse tämä huomiotakki, joka yhdistää suorituskyvyn, mukavuuden ja ympäristövastuun täydellisesti

  • Täysin 4-suuntaan joustava stretch
  • Bio-pohjaista ja kierrätettyä materiaalia
  • Riippumaton ympäristöstandardi (EPD)

Väri: Neonkeltainen-Musta

Koot: XS-XL

Materiaalit: Stretch kangas 44% PTT (osittain biopohjainen materiaali) 44% polyesteri, 12% kierrätetty polyesteri. Ripstop stretch kangas 87% polyamidi, 13% elastaani. 

Paino: Stretch kangas 260 g/m². Ripstop stretch kangas 260 g/m² 

Valitse variaatio:

195,30 €
Hinta sis. ALV Ei sisällä toimitusmaksua Veroton hinta 157,50 €

Apua koon valintaan, avaa kokotaulukko


Katso myös Green sarjan muut tuotteet TÄSTÄ